Haverom, 26 éves, és még soha nem ivott semmilyen alkoholt. Szerintetek, hogy tudnám rávenni, hogy velünk igyon egyszer?
Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 12:52
2/18 anonim válasza:
Minek akarnád rávenni? Nyilván megvan az oka amiért nem iszik.
3/18 anonim válasza:
Magamra ismertem.. Nem engem kellene megkérdezni? Ha meg én is innék, akkor ki fog vezetni pl?
4/18 anonim válasza:
Sehogy
Nem beszélve arról, hogy kûrvára semmi közös hozzá
5/18 A kérdező kommentje:
#3 piásan is lehet vezetni...
2020. júl. 5. 13:13
6/18 anonim válasza:
“ piásan is lehet vezetni...”
Jogos, nincs elég baleset, muszáj rátenni egy lapáttal, idióta
7/18 anonim válasza:
Lehet vezetni,de nem fogok az tuti! Komolyan,24 évesen ennyi eszed van?
8/18 anonim válasza:
Miért Kell Neked, hogy mindenképpen piát igyon? Miért nem elég ha fizet vagy valamilyen alkoholmentes löttyöt iszik, Te és a tôbbiek meg az "ûditôtöket"😀, így is lehet jól érezni magatokat
9/18 anonim válasza:
"piásan is lehet vezetni..."
Na ja, max ugrott a jogsid ha lebuksz...
10/18 anonim válasza:
Nem értem miért kell az alkoholt ráerőszakolni emberekre, csak azért, mert legális. Ez miért olyan természetes? Ha már az ittas vezetés rendben van szerinted, a törvényekkel nem sokat törődsz. Akkor már miért nem inkább egy kis kokaint vagy amfetamint akarsz rátukmálni? Nincs ám köztük sok különbség, csak azért, mert az alkoholt megengedett fogyasztani. Nehéz felfogni, hogy nem kér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!