Miért nem ismerik fel egyesek, hogy a kőbányai a legjobb sör?
Hát régen, míg az ember nem ivott és nem cigizett, addig kislány volt, mert minden fiatal azt gondolja, hogy ezektől lesz felnőtt.
Aztán mikor elmúlott a felnőtté válni akarás, utána rájöttem,hogy tudok én pia nélkül is élni.
Most, hogy már nagyon felnőtt lettem, már az sem zavar, ha ugratnak a haverok a tej ivásom miatt.
Szüli napon megkóstolom a házi gazda pálinkáját és a kóstolás után még iszom is belőle, de aztán ezzel vége is van.
Akinek szüksége van rá, az igyon.
A Kőbányait nem véletlenül tartják az ismerőseid olcsó proli sörnek, mert tényleg az! Pont hogy inkább a Te értésedre kell adni, hogy ez mindenki saját ízlése, nem lehet egyértelműen kijelenteni, másrészt nemcsak hogy ízlésfüggő, de azon kívül általánosságban is messze áll a Kőbányai a kifinomult ízlésvilágtól! Szerinted ha tényleg olyan hű de jó lenne, akkor ilyen olcsón adnák?!
Abban azért nem értek egyet másokkal, hogy jó sörben nincs kukoricadara, mert az azért egy minimálisan édes ízt is ad neki úgy, hogy közben megmarad a keserűség és természetes söraroma, és például én is az íz együttes összhatását figyelem! Például a Stella Artois nem csak egyszerűen jó, hanem a legalja annak, ahol már az igazán kiváló prémium sörök kezdődnek, és mégis van a Stellában is kukoricadara! Persze az sem biztos hogy mindenkinek ízlik, de attól még világszinten prémium sör!
Te, kérdező, pont fordítva vagy ezzel: a Kőbányai egy olcsó kommersz sör, ami Neked ízlik, és ezzel nincs is baj, de attól még ne akard másoknak EGYÉRTELMŰEN bemagyarázni, hogy mennyire jó, és ezzel főleg megkérdőjelezni a sörökhöz való kifinomult ízlésüket! Például a Borsodi Mester nekem a kedvenc söreim egyike, imádom, sógoromnak viszont nem ízlik, mégse mondom hogy rossz ízlése lenne, csak nem vagyunk egyformák! Neki az Arany Ászok a mindene, ami nem rossz, de nekem például közömbös! Szóval ne háborodj fel azon, ha nem mindenki osztozik a véleményeden, attól még nem feltétlenül rossz az ízlésük, csak más!
33/F
Az étel-ital topicban sokszor elhangzik az, hogy ízlésben nem lehet vitát nyitni.
Az olvasók jó nagy százaléka el sem tudná képzelni savanyúság nélkül a hús ételt. Én meg akkor is kikelek magamból, ha csak mellettem eszik valaki ecetes dolgot.
Más meg képtelen megenni a káposztából készült ételt, miközben nekem meg a káposztás rétes a kedvencem.
Szóval kár ebből vitát nyitni. Kinek a pap , kinek a paplan, ahogy tartja a zsargon.
23
"Abban azért nem értek egyet másokkal, hogy jó sörben nincs kukoricadara, mert az azért egy minimálisan édes ízt is ad neki"
Úgy tudom az a maláta dolga lenne.A kukoricát meg általában azért teszik a sörbe,hogy kispórolják a maláta egy részét.Mert jóval olcsóbb annál.
----
Azt a Stella Artoist amiben van kukorica a borsodi gyártja licensz alapján.Az eredetiben bizonyára nincs.Itt nem látom,hogy írnák a kukoricát mint összetevőt:
Kérdező: "A Kőbányai nem is olcsó prolisör!"
Eközben a Kőbányai reklámszövege: "Jutalom a nap végén!"
Nem értem hogy lehet nem prolisörnek tartani azt amelyiket konkrétan annak reklámoznak.
Referenciának tudom ajánlani mondjuk a német Eichbaum főzde Steam Brew és HopRider söreit, előbbiek 7-8%-os erős sörök itthon 350 forint körül, utóbbiak 0,33l-es majomfejes dobozban 250 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!