Miért nem ismerik fel egyesek, hogy a kőbányai a legjobb sör?
Figyelt kérdés
Van pár ismerősöm, akinek még nem nyílt ki a csipája és olcsó prolisörnek tartja a kőbányait... Hogy adjam értésükre, hogy nincs kifinomult ízlésük a sörökhöz?2020. júl. 4. 20:03
12/28 Trevor. válasza:
Amiben kukoricadara van, az nem lehet a legjobb sör.
13/28 anonim válasza:
Nem olcsó prolisör. Drága prolisör. Disznótápos sörért ki a fene fizet 200 forintnál többet? Kíváncsi vagyok vakteszten hány embernek ízlene normális sörökkel összehasonlítva.
14/28 anonim válasza:
Azt mondani valamire, hogy a legjobb, csak akkor lehet, ha már minden sört megkóstoltál.
Anno , még mikor kislány koromban inni tanultam, a kedvencem a "Három Királyok" nevű pécsi sör volt.
De csak azok közt volt a kedvencem, amiket kipróbáltam. A kőbányainál jobban ízlett.
Most, hogy nagyfiú lettem, már csak tejet meg Pepsit iszom. Gondoltam jól jön még az a máj nekem.
15/28 A kérdező kommentje:
15.
Hogy lettél kislányból nagyfiú? :D
2020. júl. 5. 00:38
16/28 A kérdező kommentje:
*14
2020. júl. 5. 00:46
17/28 anonim válasza:
Lehet, hogy nemváltó műtéten esett át. :D
20/28 anonim válasza:
A Soproninál meg a Borsodinál mondjuk tényleg ihatóbb a kőbambi és még olcsóbb is, de attól még a jó sörtől nagyon messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!