Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem ismerik fel egyesek,...

Miért nem ismerik fel egyesek, hogy a kőbányai a legjobb sör?

Figyelt kérdés
Van pár ismerősöm, akinek még nem nyílt ki a csipája és olcsó prolisörnek tartja a kőbányait... Hogy adjam értésükre, hogy nincs kifinomult ízlésük a sörökhöz?

2020. júl. 4. 20:03
1 2 3
 1/28 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Inkább neked nincs . Nagyon sok jobb sör van ennél a fajtànál.
2020. júl. 4. 20:18
 2/28 anonim ***** válasza:
93%

Ilyen helyzetben semmit nem érnek a szavak!

Szavakkal nem fejlődnek, márpedig -ahogy te is jól látod- itt nem a meggyőzés lenne a lényeg, hanem elég kifinomulttá kell tenni az ízlésüket.

Ütni kell őket lapátnyéllel, kb tarkó tájékon.

Ez olyan módosulásokat okoz az agytörzsben, ami sok esetben pozitív hatással van az ízlésre.

Persze -mint minden gyógymódnak- lehetnek mellékhatásai, de ezt az áldozatot érdemes vállalni!

(megj.: csákány nyél is jó! Seprű nyél pl nem jó, túl vékony!)

2020. júl. 4. 20:21
 3/28 anonim ***** válasza:
83%

Az Arany/Soproni Ászok azért jobb, bár így nyáron gyakran érzek fura utóízt benne. Ekkor jobb a Kőbányai, de kevés a szénsav és az alkoholtartalom is kevesebb. Megihatok egy hektót, csak wc-re járok, de semmi több. Persze ha röviddel együtt iszod, akkor mindegy.

Ha egyik sincs, még az Aranyfácán, Kozel vagy a Löwen elmegy.

A Rokicellártól viszont mentsen meg az úr.

Na de komolyan, azért ezek egyáltalán nem minőségi sörök, ezeknél sokkal jobbak vannak.

2020. júl. 4. 20:23
 4/28 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is a jobbak között van, bár nem vagyok nagy sörös, mert pisiltet, meg sokat nem is ittam, nem tudom viszonyítani 31/n
2020. júl. 4. 20:37
 5/28 anonim válasza:
91%
Az ismerőseidnek valószínű jobb izlésük van mint neked.A Kőbányai egy prosztó márka.Egy pancs.Ganajtúróknak való mosogatólé.Izlések és pofonok.De azért egy pl egy Kőbányait és egy Paulaner-t egy napon említeni is pofátlanság.
2020. júl. 4. 20:37
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Ízlések és pofonok, tetszik vagy sem el kell fogadni, hogy nem lehet mindenkinek ugyanolyan az ízlése
2020. júl. 4. 20:55
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Az olcsó sörök között tényleg a jobbak között van, ott az aranyászok legalja, s talán a pécsi sör s legjobb. De azert ezeknél vannak jobb minőségűek
2020. júl. 4. 21:07
 8/28 anonim ***** válasza:
88%
"de gustibus non est disputandum"
2020. júl. 4. 21:20
 9/28 anonim válasza:
85%
Izlések és pofonok. Kinek mi izlik. Nekem példáúl a Debrecenben a Mobban kapható kézműves meggysör ízlik csak. A kőbányait is megiszom. Bár nem vagyok annyira a sörért.
2020. júl. 4. 21:41
 10/28 Andizsuzsi ***** válasza:
26%
Mert kinek a pap, kinek a papné. Nekem a Sötét bunkó.
2020. júl. 4. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!