Milyen érzés részegnek lenni?
Milyen a gondolkodásod?
Hogy tudod kontrollálni magad?
Milyen?
xd
Nagyon jó érzés, én mindent elkezdek nagyon jónak látni, viccesnek, nagy lesz az önbizalmam, optimistán gondolok a jövőmre, minden olyan egyszerűnek és megvalósíthatónak tűnik a jeleben és a jövőben egyaránt, mindenféle gondolatom támad, amiket szeretnék megosztani másokkal, de egy bizonyos mennyiség után azt is érzem, hogy smárolnék bárkivel :'D
A megvalósíthatóság-érzést nem úgy kell érteni, mint a drogosoknál mondjuk, hogy azt hiszi, tud repülni és kiugrik az ablakon... Hanem hogy pl én elég parás vagyok, józanon zokogva rettegnék, hogy fel kell szállnom tök egyedül egy éjszakai járatra, ittasan pedig baromira menőnek érzem magam :D (Az persze még menőbb, ha nem egyedül megyek ;) )
Nagyon részegnek lenni meg olyan, hogy nem tud az ember egyenesen menni, mindennek nekimegyek, botladozok, közben meg össze-vissza beszélek minden hülyeséget, legtöbbször az van, hogy van valami "remek" véleményem valamiről, és azt állandóan elmondom, csak más szavakkal megfogalmazva, állítólag tök hangosan, és akkor mondják mások, hogy jóvanmá értettük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!