Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen érzés részegnek lenni?

Milyen érzés részegnek lenni?

Figyelt kérdés

Én még sosem rúgtam be de már egyszer szeretnék, de nem tudom h milyen, hogy megy, stb. Milyen érzés vagy h milyen "fázisai" vannak. Mennyitől lehet berúgni? MEnnyitől lehet hányni? A válaszokat előre is köszi!

15/F

2012. nov. 1. 16:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Az oda vezető út legeslegeleje kellemes. Mondjuk 1-2%. De a folytatás egyre rosszabb lesz. Nincs abban semmi jó.
2012. nov. 1. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Egyszer mindent ki kell próbálni:D ezt is:D én hányásig ittam magam először és utána már másodszorra tudtam hol a határ:D de ez a határ mindenkinél máshol van.nekem kb 3/4 üveg Jim Beamnél. függ sok mindentől legfőképpen a súlyodtól is+mit ettél elötte stb.
2012. nov. 1. 16:28
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Az utolsónak igaza van, csak az mondjuk nem mindegy, hogy mekkora üveg Jim Beam-nek a háromnegyede, egy jó kajálás után, egy 4-5 órás bulin én is le tudok nyomni egy fél liter töményet, de szerintem ha kezdő ivó vagy, és úgy sejtem hogy 15 évesként a testtömeged sem olyan nagy, szerintem ne kezdjél töménnyel, én először bortól rúgtam be, de szerintem legjobb, ha sörrel kezded, igyál meg 1-et 2-őt 3-at közben figyeld hogy mi a hatás, és ha már kezdesz homályosan látni, és érzed, hogy komolyabb koordinációs problémáid vannak, akkor inkább ne igyál többet, mert azután már nem sokra van a hányás. Én kezdő ivóként 1 sört is eléggé megéreztem, most ahhoz az érzéshez kb. 5-öt kell lenyomnom egy óra alatt. Szóval első pár alkalommal, vigyázz rá, hogy mennyit, és mit iszol, ha 1-2 alkalom után iszol már töményt is az sem gond, de az akkor legyen valami 30-40%-os tömény, pl.: vodka, whisky, tequila stb. de ne valami erős rum, vagy abszint, azok kegyetlenek, azoktól még én is 4-5 felestől kidőlök ha rövid idő alatt megiszom, szóval attól ha lehet óvakodjál, az első pár alkalommal mindenképp.
2012. nov. 1. 17:50
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy meg ha nem jutsz el addig, hogy széthányd magad, és bitang másnapos legyél, akkor eléggé jó érzés részegnek lenni, k*rva jó dülöngélve végigmenni az utcán, úgy hogy alig látsz, hülyén beszélsz, és kb. mindenen nevetsz, ritka jó érzés :D
2012. nov. 1. 17:53
 5/11 bumbi02 ***** válasza:
48%

19 éves koromig nem ittam alkoholt, így most nyáron sikerült életemben először - és remélem utoljára - csúnyán berúgnom. (félüveg Jim Beam, fél üveg Finnlandia éhgyomorral) A nyáron minden péntek és szombat este buliztunk, az összes buliról pozitív élményem maradt kivéve erről az egyről. Épp azért, mert az este vége fele már nem voltam magam ura.

Ne akarj berúgni, felesleges. Mi egy este alkalmával, veszünk egy üveg whiskyt, és 4-5en eliszogatjuk. Mindenkinek jól esik, és senki nem rúg be ennyitől. Pont kellemes.

2012. nov. 1. 18:45
 6/11 anonim válasza:
66%
Legjobb :D:D:D
2012. nov. 1. 20:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
sztem egyszer mindenkinek ki kell probalnia, hogy megtudja h kell-e neki vagy sem, hogy eldontse. tapasztald ki mi az eleg neked, hol van a hatar! en is kitapasztaltam, voltam mar sajnos seggreszeg h hanytam is de megtudtam h tobbet ilyet nem akarok:) a kellemes becsiccsentes elvezheto, akkor meg eszednel vagy de jol szorakozol:) nekem ez a hatar!
2012. nov. 2. 01:47
 8/11 anonim válasza:
100%
Én most ittas vagyok:D...és elmondom, hogy már 9 feles pálinkától világmegváltó gondolataid lesznek:D...amíg nem hánysz tök jó:D
2012. nov. 2. 23:38
 9/11 anonim ***** válasza:
erről van szó :D
2012. nov. 3. 16:37
 10/11 anonim ***** válasza:

ha erre vagy kiváncsi akkor:

[link]

2012. nov. 3. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!