ASegélyember kérdése:
A whiskynek tényleg ceruzaize van?
Figyelt kérdés
Bátyam szerint igen, bár en még nem ittam ezert kerdezem. Vagy csak a silányabbak ceruzaízűek?2020. máj. 13. 22:07
11/13 anonim 

válasza:

Nem ettem/ittam még ceruzát, viszont nagyon sok whiksy-t/whiskey-t fogyasztok mondjuk nem hiszem, hogy azokat, amiket a testvéreid whiskynek hívnak :) Sosem éreztem ceruzaízt .
De mondom, nem az alsó polcokról veszem a whiskyket ;) Tehát azért olyan 20ezer alatt ne nagyon keressünk már jó whiskyt szerintem .
12/13 anonim 

válasza:

Ardbeg 10. Fenolos gyógyszeríz, iszonyat füst, égett gumi. Nagyon durván különleges. De nem ceruza.
13/13 anonim 

válasza:

Fentebbi kommentre válaszolva, 10.000 alatt ne keressünk jót. 10.000 - 20.000 Ft között azért már bőven vannak kiváló single malt-ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!