Milyen íze van a whiskynek?
Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 22:43
2/12 A kérdező kommentje:
A bourbon-re gondolok.
2014. okt. 10. 22:43
3/12 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb ha megkóstolnád?
5/12 anonim válasza:
Finom. Kóstold meg nyugodtan :)
6/12 anonim válasza:
Hát whisky íze, természetesen.
7/12 anonim válasza:
Erős mint a bűn bár lehet csak én vagyok puhány de legalább bebaszni jó
8/12 anonim válasza:
Hát én tisztán nem bírnám meginni :D kólával viszont legjobb.
9/12 anonim válasza:
Én a whisky ízét szeretem legkevésbé magában a tömények közül, ha kezdek berúgni és beleiszok whiskybe mindig elhányom magam az ízétől, de hát ízlések és pofonok. Gyömbérrel én is szeretem. Kostold meg és megtudod hogy neked bejön-e vagy nem és ha igen akkor hogy.
10/12 anonim válasza:
Kóstold meg, ennyit tudok javasolni! Én a Royal, meg Kalinka vodkákat nem szeretem tisztán meginni, de a whiskeyt igen, míg egy ismerősöm pont a whiskeyt nem bírja. Persze az se mindegy, hogy skót, ír, vagy bourbon whiskeyről van szó, no meg a minőségről, íz szempontjából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!