Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy kell otthon egy staropram...

Hogy kell otthon egy staroprament, krusovicét vagy bármi más bolti sört otthon elkészíteni?

Figyelt kérdés
Konkrétan ezekre hol lehet receptet találni? Nekem nem sikerült.

2020. máj. 2. 10:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
malátával*
2020. máj. 6. 16:43
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Ember... fogd mar fel hogy egy fazek meg 2 rozsdas merokanal meg a panelkonyha gazrezsoja keves ahhoz hogy (ihato) sort keszits, minosegi alapanyagok kellenek hozza, a fozesi receptek pontos betartasa, a mennyisegek grammra pontos kimerese. Ja, meg nem utolsosorban szakirodalom olvasgatasa...
2020. máj. 6. 18:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ember, fogd már fel, hogy csak feltett egy kérdést, mert érdeklődik, azt én is aláírom, hogy nem lesz olyan mint a bolti, de sok sört főztem már, a boltiakat a legtöbb lepipálja ízben, annyi hogy nem olyan tiszta mivel szűretlen de nekem ettől még jobban tetszik. Btw otthon is le lehet szűrni a sört. Annyi hogy a késztermék minősége nem 99% állandó mint teljesen felügyelt környezetben, de azért mindig finomha nem csúszik hiba a számításba és elmondhatod hogy sajátod és még olcsóbb is mint egy kukoricadarás soproni
2020. máj. 6. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!