Ti mennyi sört isztok meg egy buli alatt?
Figyelt kérdés
Ha csak sört iszom nekem kell 10 12, hogy berúgjak, csak akkor kell is rendesen pisilni. :D2020. febr. 19. 15:43
1/8 anonim válasza:
Nálam ha berúgás a cél akkor nem sörözni szoktam hanem leküldök 10-12 felest és mellé esetleg 2-3 sört kísérőnek. Az a baj hogy sörből én óránként 2-nél többet nem tudok meginni mert nagyon felpuffadok így ha nem töményeznék is akkor már ahhoz kéne 3-4 óra hogy kezdjek berúgni.
2/8 anonim válasza:
Semennyit, mert utálom. Az ízétől és a szagától is undorodom.
3/8 anonim válasza:
2-3
Sörtől szerintem nem is tudnék berúgni, előbb pisilném ki a belső szerveimet. :D
5/8 anonim válasza:
Szeretem a sört, de akkor se viszem túlzásba, az egész buli alatt max. 3-at, nem többet! Ha pedig nincs buli, normál körülmények között 3 sör nem a napi, hanem a heti adagom! Megjegyezném, hogy én mindig legalább 5%-osat iszom, az az alatti nekem gyenge, berúgni sosem akarok, így viszont már egyetlen üveg/doboz (fél liter) után is megvan az a spicces-szédelgős-mámoros állapot.
6/8 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ - mint ahogy az alkoholtűrő képesség is, ld. mennyire vagy hozzászokva, ettél-e előtte valamit, mennyire vagy fáradt stb.
Pláne nyáron lehet úgy járni, hogy egész nap issza az ember a sört van egy kellemes kis lebegő érzés, de nem rúgsz be (más meg két sörtől berúg, nem vagyunk egyformák).
Gyorsíts rá az elején 1-2 felessel (de csak ésszel ha nem akarod a buli elején egyből kiütni magad).
7/8 anonim válasza:
Általában, 4-5 sört iszom buliban. Néha mèg ezen kívül, 1dl Whiskey-t kólàval.
8/8 anonim válasza:
Nem bírok sok sört inni, szóval max 5. Az is több mint három óra hossza alatt csúszik le, képes vagyok egy sör felett 40 percet ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!