Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kezdőnek milyen whiskyt...

Kezdőnek milyen whiskyt ajánlotok?

Figyelt kérdés
Szeretnék valami komolyabb italt venni, fontos eseményen vagyok túl és ez volt előtte az egyik fogadalmam. Sajnos nem volt még szerencsém igazán komoly whiskeykhez, egy Gentleman Jack volt talán a teteje, az ízlett nagyon. Melyik tételt ajánljátok első vételre? 20-15e között szeretném letudni. Például néztem LAPHROAIG 10-t,de vegyes, hogy mennyire ajánlják kezdőnek.
2020. febr. 1. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

nincs ilyen h kezdoknek :D amit emlitettel pl egyatalan nem szeretem de masok magyon kedvelik, h neked milyen az izlesed csak te tudod. menj el a good spirit barba es kostolj meg parat, ne rogton egy uveggel

kezdj. de van sok mas viszkizo hely is

2020. febr. 1. 19:10
 2/3 qkker1 ***** válasza:
100%

Four Roses, választhatsz 3 minőség közül.

[link]

2020. febr. 1. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:
19%
10-15k közt Four Roses single barrel, vagy ha valami olyat szeretnél ami van hipermarketbe is akkor Glenfiddich 12 vagy Glenlivet 12-t ajánlom. Mondjuk az se mindegy hogy a scotch vagy a boutbon jön be jobban. Abból kiindulva hogy a Gentleman jack nagyon ízlett esetleg a Jack Daniel's Single Barrelt is kipróbálhatod és az is kapható hipermarketbe.
2020. febr. 1. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!