Hogy tudnak egyesek ilyen undorító dolgokat meginni?
Figyelt kérdés
Pl jäger bomb (sörbe egy feles jägert belerakni és lehúzni )2020. jan. 28. 14:22
2/10 anonim válasza:
Úgy, hogy szeretik. Gondolom.
(Ha fizetnének, se innék ilyesmit, de ettől még nem értem, mások miért ne ihatnák.)
3/10 anonim válasza:
Gondolom úgy, hogy nekik ízlik.
4/10 anonim válasza:
Kipróbáltam a jägerbomb-ot, egyszer, volt kollégák társaságában, nem ízlett. Másoknak viszont ízlik, tehát ezt isszák. Ahány ember, annyi ízlés. Ugyanebben a társaságban az egyik jägerbomb rajongó lány közölte, hogy szerinte a sör (amit épp ittam) egy undorító dolog és nem érti, hogyan képes valaki meginni. Nem is kellett megértenünk egymást, mindenki azt itta, ami neki ízlik és nincs ezzel semmi probléma. Te esetleg nem szeretsz valamit, amit sokan utálnak körülötted, vagy utálsz valamit, amit szeretnek a környezetedben? Na ugye.
5/10 anonim válasza:
De gustibus non est disputandum, ahogy a művelt német mondja :-)
7/10 anonim válasza:
A Jagerbomb tudtommal jager red bullba beleejtve nem sörbe, és az finom, bár sokat nem érdemes belőle inni mert hamar csúnya vége lehet. Jagert sörrel keverve én is nehezen tudom elképzelni, úgy viszont nagyon jó hogy lehúzom a jagert és azt sörrel kísérem
8/10 anonim válasza:
Kinek mi az undorító, én pl szimpla sör szagától is rosszul vagyok, nem tudom hogy lehet meginni 🤮
9/10 anonim válasza:
Van ennél keményebb is, pl. a matróz. 1 dl édes martinire ráöntve 4 dl sör, garantált berúgás (meg hányás).
10/10 anonim válasza:
Csavart, vagy szivacs, na! az az undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!