1/5 anonim válasza:
Mert a Botritys a magas cukortartalmu szolot szereti.
3/5 anonim válasza:
Vannak töppesztett piros szőlőkből készült borok is.
4/5 anonim válasza:
#1 a kékszőlőben ugyanannyi cukor, sőt többnyire még több is van mint a fehérszőlőben, ezért van általában magasabb alkoholtartalma a vörösbornak.
Kékszőlőből azért nem készülhet aszú, vagy úgy általában természetes édes bor, mert nem aszúsodnak a szőlőszemek rajta, hanem csak simán lerohadnak.
5/5 anonim válasza:
Tudtommal van, Arad mellet, a Ménesi borvidéken készítenek (konkrét pincészetet nem írok, mert ez nem a reklám helye, de szerintem mindenki megtalálja, hogy melyikről van szó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!