Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A vörösöknek tényleg nincs...

A vörösöknek tényleg nincs lelkük?

Figyelt kérdés
Én is vörös hajú vagyok, és több hasonló ember is mondta hogy nincs lelkük(kizárólag vörösök). Néha én is úgy érzem hogy nincsenek érzéseim és nem érdekelnek a dolgok. Könnyen megtudok bántani másokat, mert szókikondónak nevezném magam. Esetleg leírnátok a véleményeket ezzel kapcsolatban?

2019. júl. 21. 11:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
Van egy olyan mondás: "Vörös kutya, vörös ló, vörös ember egy se jó.". Nos én ismertem egy vörös fiút, akinek iszonyúan hülye viccei voltak.
2019. júl. 21. 11:57
 2/17 anonim ***** válasza:
65%
Hagyjuk az általánosítást.
2019. júl. 21. 12:15
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Sak ha south park figura vagy
2019. júl. 21. 12:20
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
Ja, jó rész volt. Szeplős is vagy reméljük!
2019. júl. 21. 12:42
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Ez egy South Park epizódból jött, a.ikor Cartman közellenségnek kiáltotta ki a "vörhenykórosokat", nehogy ilyen mélyenszántó következtetéseket vonj le az amúgy szerintem szép hajszínedből.
2019. júl. 21. 12:47
 6/17 A kérdező kommentje:
Most a sorozatot leszámítva, szerintetek ennek lehet valamilyen tudományos magyarázata?
2019. júl. 21. 14:24
 7/17 anonim ***** válasza:
11%
Agresszívak,gonoszok, lelketlenek,ráadásul k.r.a büdös a szájuk..
2019. júl. 21. 14:26
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
Jézusom, ez egy marhaság, komoly szorongásaid lehetnek belőle ha a környezeted képes ezt szugerálni beléd, és te még el is hiszed. Ez csak egy hajszín.
2019. júl. 21. 15:50
 9/17 anonim ***** válasza:
22%
Olyan dolog hogy lélek nem létezik (csak az emberek fejében), ebből következik hogy a vöröshajúaknak sincs. ;)
2019. júl. 21. 16:28
 10/17 anonim ***** válasza:
85%
Vörös hajú fiúként, egész gyerekkoromban csesztettek a hajszínem miatt, nemcsak az osztálytársak, hanem az iskolából szinte mindenki, aki volt legalább annyira elvetemült, hogy belém rúgjon egyet. Semmit nem ártottam nekik, mégis állandóan gúnyoltak, kinevettek. Ennek következtében volt, hogy órákat zokogtam otthon. Sose hagytam, hogy megtörjenek lelkileg, empatikus vagyok másokkal, sok embernek segítettem már, volt, hogy megfagyás elől is mentettem embert, soha nem hagyok segítség nélkül senkit, ha észlelem, hogy segíteni kell. Épp a másokat lelketlenül gúnyoló, kirekesztő emberek találták ki ezeket a szemétségeket, hogy még jobban bele tudjanak rúgni a sorstársaimba.
2019. júl. 21. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!