Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen sört ajánlanátok nekem?

Milyen sört ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Nem iszom olyan gyakran, hogy végigkóstolgassak mindent, úgyhogy kiváncsi lennék, hogy mik tetszhetnek még.

Ami nagyon ízlett eddig az a Pilsner meg a Kronenbourg 1664, meg valami édeskésebb barnasör is (nem tudom a evét, csapolt volt). A sima Drehert alig bírtam meginni, úgyhogy a különlegesebbeket sem próbáltam eddig, az Ászokat viszont igen :D

2019. nov. 23. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
staropramen. a kommersz sörök közül nekem az a legfinomabb, en szinte már csak azt iszok.
2019. nov. 23. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Krusovice. Ha van valahol akkor azt iszom.
2019. nov. 23. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Én csakis világos sört iszom, egyrészt mert szerintem ízre is sokkal finomabbak, mint a barna, vagy más fajták, másrészt mert főleg a világos testesíti meg a "SÖR" fogalmát! Nem vagyok alkesz, csak mértékkel iszom, de akkor is az erősebb söröket (minimum 5%) részesítem előnyben, illetve az íz összhatása is sokat számít, függetlenül attól, hogy van-e benne kukoricadara vagy nincs! A túl keserű söröket nem szeretem, inkább a lágy vagy közepesen keserűeket. Sokat kóstoltam már, és több kedvencem is van, amiket bátran merek ajánlani, aztán majd eldöntöd, Neked melyik jön be, melyik nem! :

Borsodi Mester

Borsodi Bivaly

Soproni 1895

Gösser Spezial

Beck's

Stella Artois

Carlsberg

Kronenbourg 1664

Leffe Blonde

Faxe 10%

Faxe Royal

Asahi

Csíki Sör

Pittinger Märzen BBQ

2019. nov. 23. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Ha a Pisner ízlett ajánlom a többi cseh sört, Krusovice, Budweiser, Staropramen, Kozel. Ezek az ismertebbek, de ezeken kívül a Lidlben van az Argus Majestic a pennyben meg a Rychtar Ár/érték arányba mint a kettő nagyon jó sör. A Rychtar 170Ft a Majestic alapból 210 de ha akciós 150-ért szokták adni és simán veri a Soproni, Borsodi, Arany Ászok, Kőbányai, Dreher kategóriát.
2019. nov. 24. 19:38
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Életem söre az Erlkönig Hell, csak sajnos nem kapható Magyarországon. Kis német sörfőzde asszem. Egyik sörre se hasonlít, amiket eddig ittam, főleg nem az agyonkukoricadarázott magyar sörökre
2019. dec. 5. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!