Ha rendszeresen fogyasztok alkoholt, többnyire sört, létezik, hogy már nem nagyon hat ràm? Az utóbbi időben vettem észre, hogy ha megiszok 3-4 üveg sört, akkor se rúgok be, csak elvagyok. Erősebb a szervezetem, vagy mitől lehet?
én is így vagyok, egyre drágább berúgni :/
és akkor a kormány még az adókat is emeli gyakran
kurwa fidesz
Jesszus, mennyit vedelsz, főleg lány létedre! :O
Én is imádom a sört, de hetente 3-4 alkalommal is csak alkalmanként 1 dobozzal iszok, vagy ritkább esetben 2-vel, és azokat azért megérzem, már az első doboz után is, igaz én mindig erősebb fajta, minimum 5%-os söröket szoktam venni, leginkább ezért! Berúgni nem jó, de azért jó kedvem lesz tőle!
10%-os Faxe-et ittál már? Az ráadásul eleve csak 1 literes kiszerelésben van, és ha egyszerre megiszod, max. 2 órán belül, azt tuti megérzed!
32/F
"...vmiért kell"
Kezdesz alkoholista lenni.
Köszi a válaszokat mkinek ;)
igen tartok tőle én is, h ráléptem az alkoholizmus egyirányú útjára :(( h mi az oka, nem tudom.. vannak pszichés problémáim, de meg kell tudnom oldani másképp.
elhatároztam, h mostantól csökkentem a sörözések számát és az adagot, mert szeretnék 25 év múlva is élni :)
És minek emelted ki a kérdést?
Mi nem világos azon, hogy alkoholista vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!