Általában túl savas a borom. Ha teszek a musthoz kb 30 % cukorszirupot ártalmas lesz az egészségre?
Figyelt kérdés
2019. okt. 8. 00:08
1/9 anonim válasza:
Nem ez a bevett módszer a savasság csökkentésére.
2/9 mindentudó99 válasza:
Nem. De ha túl édes lesz lehet nem forr ki. Merni kell a cukorfokot. De tehetsz bele bármennyit a sav ettől nem csökken
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
A bor alapból ártalmas az egészségre.
5/9 A kérdező kommentje:
Cukros vizet tennék hozzá, tehát a víz higitja a a savtartalmat.
Kérdés hogy így ártalmasabb e mint tisztán?
2019. okt. 8. 14:16
6/9 mindentudó99 válasza:
Nem lesz ártalmas. A cukor nem mereg. Csak hivatalosan nem engedélyezett a bortermelőknél , ennyi.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem lesz a cukortól több benne a kozma olaj mennyisége?
2019. okt. 10. 19:47
8/9 mindentudó99 válasza:
Nem tudom de mit számít. Annak a pálinkafőzésnél van jelentősége.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem tesz jót az egészségnek a kozmaolaj. Főzésnél meg lehet szabadulni tőle de a borban benne marad.
2019. okt. 10. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!