Létezik olyan hogy valaki annyira bepiál hogy még másnap is olyan jókedve van mint este?
Péntek este a haverjaim annyira beittak hogy másnap estig is olyan vígak voltak
,én ha sokat iszok másnap mindig rossz kedvem van
Kizárt! Én ha megiszok 1-2 doboz sört, akkor fél napig tök jó kedvem van, másnap már semmi hatása! Töményebbet pedig még óvatosabban iszok! Berúgni sosem akarok, de volt egy nap, amikor rendszertelenül ettem, este megittam rá 1 liter 10%-os Faxe-et, be nem rúgtam, de iszonyú rosszul voltam, és egy kicsit még másnap reggel is éreztem a hatását, de aztán napközben elmúlt!
Ha valaki spicces, annak relatíve hamar elmúlik a hatása, a berúgás már keményebb dolog, de azt is ki lehet aludni, viszont hogy valaki úgy kerüljön spicces jókedvű állapotba, hogy még 24 órával később is ugyanannak a hatását érezze, teljesen lehetetlen! Szerintem a haverjaid még másnap napközben is ittak hozzá, csak azt már elfelejtették megemlíteni, vagy csak szimplán túloztak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!