Miből készül a Tatransky caj (Tátrai tea)?
Figyelt kérdés
ez 1 52%-os rövidital, egyszer ittam és érdekel, hogy hogyan és miből készül...2008. nov. 14. 21:19
1/5 tade válasza:
Szia. A tatransky caj, avagy a tatrai tea, egy 52%-os likor, ami gyumolcsokbol, teabol es gyogynovenyekbol all, na meg persze alkoholbol :)) ennek az izletes kevereke a "tatransky caj" likor
2/5 tade válasza:
SZia!En voltam az elozo is. AZt, hogy milyen gyumolcsokbol es gyogynovenyekbol all, azt ne kerdezd, mert en sem talaltam sehol, holott szlovak vagyok :)
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2008. nov. 15. 21:52
4/5 anonim válasza:
Azt cáfolnám, hogy "rövidital"
Ugyanis eredetileg teaként kell inni higítva (hasonlóan mint a grog), csak hát röviden isszák.
Bár így röviden hidegen is felmelegít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!