Milyen ital ez? (romániábiól)
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam, románul nem tudok (annyit sikerült lefordítanom, hogy szeszes ital), semmilyen magyar nyelvű webhelyen nem találtam, mégis azért érdekelne miből is van ez, mi is ez pontosan.
2019. aug. 6. 22:17
1/6 anonim válasza:
Hordóban érlelt boros + alcoholos ital, ami elméletileg tartalmazza azt a jelentős hordós(?) ízvilágot.
Van benne persze caramel a szineződéshez meg sok cukor és hülyeség de annyira nem lehet rossz.
Én nem próbáltam még.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, van is az üveg elején két kis hordó, azt gondoltam talán valami boros utalás (esetleg párlat). Köszönöm a választ! Közben kibontottam épp az imént. Illatra egy az egyben, mint a konyakos bonbonok, ízre pedig kicsit hasonló, édeskés és olyan kicsit "füstös", egészen itatja magát, nincs vele gond szerintem.
2019. aug. 6. 22:55
4/6 anonim válasza:
Valami konyak-szerűség lehet, de nem igazi konyak, csak szesz + aromákból készült.
5/6 anonim válasza:
Amit a 4# valaszolo irt. Nem tarthat valami sokra akitol ezt kaptad...
6/6 anonim válasza:
Olcso szinezett alkohol. Kb az adjak valamit, de ne legyen draga kategoria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!