Ha megiszom naponta 12-20 doboz Hell energiaitalt abból is magasabb koffein tartalmút lesz valami baj?
Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 21:01
12/22 anonim válasza:
Inkább sört igyál, ha már ilyen komolyabb mennyiségben gondolkozol.
13/22 anonim válasza:
Az emelt koffeintartalmú Hell az a 38mg-os verzió? Én abbahagytam ezek ivását évekkel ezelőtt, nem emlékszem pontosan mennyi is volt a Strongban.
Ez 1140-1900mg koffein. 1000mg fölött már remegés, idegesség, nyugtalanság, kokainhoz hasonló tünetek jelentkeznek, tévhitek, téveszmék másokkal kapcsolatban, üldözési mánia, paranoia, csak enyhébb formában. 4000mg az ismert halálos dózis, de szervezetfüggő ez lehet alacsonyabb is. A kemény energiaitalosok, kávésok sem isznak 800mg-nál többet általában.
14/22 A kérdező kommentje:
12-es
Teljes mértékben kerülöm az alkoholt
2019. júl. 17. 20:17
15/22 Kiserdi válasza:
Inkább egyél valamit testvér.
16/22 Laylah válasza:
Vagy a szíved megy rá, vagy a pénzed. Egyikkel se jársz jól.
17/22 anonim válasza:
Nekem 2 hónapja halt meg a kollegám, 44 éves volt nem ivott nem dohányzott sportolt, csak napi 3-4 liter energiaitalt ivott. Este lefeküdt, reggel nem kelt fel. Ennyi...
18/22 anonim válasza:
Csak akkor igyál vagy igyatok energiaitalt,ha meg akarsz halni,most vagy pár éven belül. Nem olvasol ilyen cikkeket,hogy mit okoz az energiaital? Megáll az eszem,hogy sok a buta ember még manapság is ,amikor mindenről lehetne tájékozódni a neten.
19/22 anonim válasza:
Gyerekek,cut the bullshit,egyszer megittam 5+ liter bombat es semmi bajom nem lett,porogtem es csa,meg elek,bar ilyen is csak egyszer volt
20/22 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy a Bombában csak feleannyi koffein van és cukorból is csak fele van 2011 óta?
Úgyhogy csak 2.5 litert ittál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!