Miért tették tönkre a Spriteot és a Fantát? Miért van zeró belőlük ha a simák is édesítőszeres ihatatlan löttyé tették? Kell a betegeknek kövéreknek a zéró oké de miért kell a simát is? Vagy a fantás szabi gyerek szerint ez a fancy trendi és szexi?
Én is kifizetném. Viszont így jobbat nem tudok mint jó drágán venni külföldi vaníliás kokát és dr. peppert venni. Ezek nálam a legjobbak főleg mióta nincs a hazai Cherry. Azt de sajnálom.
Amúgy vicces volt tegnap is láttam két kigyúrt fazont zéró kokával :D tuti ez a trendi most az ilyenek körében.
Tegnap óta nézem ezt a kategóriát, mert valamire kíváncsi voltam, de már most a falra mászok ettől a témától... :D
Cukrozzátok meg otthon magatoknak, ha annyira nem bírtok élni nélküle, basszus...
Egyébként nem is értem, a sima még mindig tele van cukorral... mi a probléma tulajdonképpen?
#20 nem a cukorral van a probléma, hanem az édesítőszerrel.
Az édesítőszer még károsabb mint a cukor (pl. mert elhiteti a szervezettel hogy cukrot vittél be, pedig nem, és ez cukorbetegséghez vezethet) ráadásul szar is az íze.
Teában aszpartam?
Akkor mesélek neked egy kicsit a teáról. A tea egy cserjeféle, aminek a levelét szárítják, fermentálják (nem mindegyikét). Ezekből a levelekből forrázatot kell készíteni, és meginni. Ízesítés ízlés szerint, de legjobb semmivel.
A bolti műanyag flakonos "ica tea" és társai nem igazán ütik meg az igazi tea szintjét.
A bármilyen üdítő fogyasztását két okból sem támogatom: nem kéne annyi cukrosat inni, és az is jó lenne, ha nem műanyag flakonokkal szemetelnétek tele a Földet. Pl. tudtátok, hogy a csapvíz iható?
Mármint tök jó, hogy ez a legnagyobb problémátok, hogy nem 80 kockacukor van a lötyiben, hanem csak 40, és ez kiheverhetetlen traumát okoz nektek, de a szaporodó műanyag dombok, a halakban talált műanyag szemcsék, a vízi műanyag szigetek persze nem zavarnak senkit.
Az a baj, hogy nem mindenhol iható a csapvíz. Nálunk pl rossz ízű és sokszor láthatóan koszos. Rosszabb napokon konkrétan büdös is. :( Kénytelenek vagyunk ásványvizet venni, pedig szívesebben innám a csapból, ha már folyik... de nincs hozzá gusztusom.
A teával egyetértek, amit a boltban teának csúfolnak, abba már tök mindegy, mit raknak édesítőnek, ígyis-úgyis ipari hulladék. :D
Tényleg unalmas már ez de pont ma bementem egy kisvárosi coopba, ahol vettem cukoros NEM Zero coca colat, fantat és Lipton teát nagy üvegeset. Colából 3 üveggel egyett most bontottunk fel és jó. Pont mint régen.
Ha nagyobb üzletben szétnézel ott is lesz több féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!