Üveg kulacsok mennyire törékenyek?
Figyelt kérdés
Oké, gondolom, ha leesik magasról, akkor eltörik.
De simán, ha táskában van hordozva hétköznapi viszonyok között, akkor kell aggódni amiatt, hogy megreped, eltörik?
Konkrétan az Equa kulacsokra gondolok, ha ez számít.
2019. febr. 25. 12:02
1/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem egyáltalán nem tűnik biztonságosnak üveget hurcolni. Nekem Tefal Travel Mug-om van, ez termoszpohar, bármit lehet bele tenni és mivel rozsdamentes acél, nem törik el
2/7 anonim válasza:
Igen, előfordulhat. A te szavaiddal élve ha a táskádban hordod hétköznapi viszonyok között, akkor is nekiütődhet bárminek a táskád, mondjuk futsz egy buszra, stb., stb., én nem hordanám napi szinten sehová. Minden hátsó rossz szándék nélkül írom, hogy nem volt túl jó választás.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenesetre szívesen olvasnám olyan válaszát is, aki maga próbálta is, vitte magával ide-oda. :D
2019. febr. 25. 13:18
4/7 anonim válasza:
2. vagyok. Egyébként rákerestem az Equa kulacsra, mielőtt írtam volna. Az a gond, hogy ha olyan ember téved ide, aki napi szinten hurcolja, ő sem fogja tudni megmondani, mert vele is előfordulhat "baleset" bármikor. De legyen szerencséd, hátha valaki tud értelmes választ adni.:)
5/7 A kérdező kommentje:
Baleset bármivel történhet, nekem műanyag flakon is repedt már el a táskámban (fogalmam sincs, hogyan), csak az érdekelt volna, hogy úgy kell-e bánni vele, mint a hímestojással, ill. az első rossz mozdulatnál eltörik-e... :D
2019. febr. 25. 15:37
6/7 anonim válasza:
Én egy ilyet hurcoltam hónapokig, oldaltáskában, hátizsákban. Jó masszív üveg, eszembe se jutott, hogy eltörhet, és nem is tört el soha.
7/7 anonim válasza:
Napi szinten hurcoltam, semmi baja nem volt. Különösen nem figyeltem oda rá, akkor tört el amikor kb fél méret magasból betonra esett, de akkor is csak az a része amire rá kellene csavarni a kupakot. Náhányszor volt, hogy meglöltem véletlen az asztalon és elborult, attól nem volt baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!