Miért nem gyártják már a Lego Bionicle-t? Valahol azt olvastam, hogy azért, mert törékenyek voltak az alkatrészek.
Én úgy tudom, hogy a LEGO tervezők ráuntak és valami újat akartak. Meg a háttértörténete is olyan bonyolult volt, hogy a gyerekek nem tudták követni és kevesebbet vásároltak belőle. Ezért egy időre abbahagyták és bevezették a helyére a Hero Factory-t, aminek a figurái erősebb darabokból állnak, máshogy kell őket felépíteni, és a történet is egyszerűbb.
De 2015-ben visszahozzák a Bionicle-t. Igazából a LEGO nem akarta véglegesen abbahagyni, hanem csak kísérleteztek, hogy egy lazább történetű terméklánc mennyire lenne sikeres.
Még nem jelentették be hivatalosan, ezért nincs róla sok tudnivaló. Egyelőre csak homályos katalógusképek vannak, amiknek a hitelességét megerősítette egy orosz Legós oldal is, ami közzétette a figurák neveit:
Itt persze van némi elírás, mivel a nevek oroszról lettek lefordítva. Valószínűleg hamarosan több kép is kiszivárog, de még azt nem tudjuk, hogy a Lego mikor fogja hivatalosan is bejelenteni a visszatérést.
Köszönöm a fáradozásodat! :-))))
Ha tudsz bármilyen, Bionecleről (érdekességről) szóló jó oldalt küldeni, akkor azt szívesen venném!
Ha tudsz angolul, akkor ott a Eurobricks Lego rajongói oldal Action Figures alfóruma, oda mindig felkerülnek a legújabb hírek.
A leghíresebb és legnagyobb Bionicle rajongói oldal persze a BZPower, de ott trágya a közösség és az ilyen kiszivárgott anyagokról tilos beszélni, ezért a tagok jócskán le vannak maradva a hírekkel.
Magyarul meg csak a MALUG fórumot ismerem, de ott nincs valami nagy nyüzsgés, pár tag hozzászól néha aztán ennyi.
Igazán köszönöm!
Neked melyik a kedvenc Bionicle figurád (figuráid)?
(Berögzült gyűjtő vagyok :-):-)
Nincs mit!
Mellesleg én se tudtam abbahagyni a gyűjtést -- kell, hogy legyen pár hobbink, na. Meg egyszerűbb ezeket gyűjteni, mint pár másik játék- és figurasorozatot, főleg mivel ezek szerény országunkban is kaphatók.
Nehéz kérdés, hogy melyik a kedvencem. Több is van, amit különösen csipázok, pl. Gahdok és Cahdok, Pewku, Tarakava, Roodaka, Brutaka, és Maxilos & Spinax.
Szerintem az Exo-Toa is az egyik kedvencem lenne, ha meglenne. Sajnos már mocskosul drága.
Egyszer megszámoltam, úgy 150-160 körül lehet. Gyakorlatilag tele van velük a szobám. Annak idején elég komolyan küzdöttem, hogy megvegyek amennyit tudok, még akkor is, ha nem tetszett a figura. De a széria vége felé már nem maradt pénz, a későbbi nagyobb modellek nincsenek meg (és ma már piszok drágák) és az utolsó hat figura, a Stars széria sincs meg.
Jó lenne, ha ezeket az újakat már sikerülne összegyűjtenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!