Miért nem gyártják már a Lego Bionicle-t? Valahol azt olvastam, hogy azért, mert törékenyek voltak az alkatrészek.
Hát nekem felemás érzéseim vannak velük kapcsolatban. Küllemre szerintem közepesek (de a következő szériában már nagyon durva kinézetűek is lesznek, szóval erre a későbbiekben nem lehet panasz). A sztori sem lett nagyon ámulatbaejtő. Az áruk egységes minden boltban, és szerintem jócskán túlárazott mind. Ezzel az első szériával kapcsolatban van még egy hiányosság, és az az hogy nagyobb járművek, ellenségek, vagy valamiféle teremtmények sem voltak benne, mint pl. a 2009-es, 8996-os számú Skorpió Xv-1. De szerencsére ez is megoldódik a következő szériákra. És a végére azért írok egy nagy pozitívumot is: a darabok teljes mértékben Hero Factory koppincsok, de ezzel nincs is semmi baj, hiszen egyáltalán nem áll fenn az a veszély, hogy eltörnének, még akkor sem, ha többször szétszedjük és összeépítjük őket.
Én továbbra is gyűjteni fogom őket, mert a fentebb említett hibákon kívül teljesen vállalható lett a Bionicle folytatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!