Sprite vagy 7up? Pepsi vagy Coca cola? Mirinda vagy Fanta? Nálatok hogy vannak ezek?
Figyelt kérdés
Persze én is szeretem mindegyiknél mindkettőt, de ha mindenképpen választani kéne.2019. febr. 22. 16:07
11/21 anonim válasza:
7up, Coca Cola, Fanta. De egyiket sem szeretem túlzottan, kivéve a Coca Colát, azt néha szoktam inni.
14/21 anonim válasza:
Sprite, Fanta, Coca
De már nem szeretem őket, az édesítő miatt fura ízük lett és édesebbek is, mint régen. Még a Coca Cola hasonlít leginkább a régihez, de csak a sima, semmi light vagy zéró.
15/21 anonim válasza:
1. Amelyik kéznél van.
2. Coca Cola light vagy zero (a cukros verzió nekem már túl édes)
3. Ha nagyon muszáj, Fanta, kétszeresére higítva szénsavas ásványvízzel, de leginkább egyik sem.
16/21 anonim válasza:
ha mindenképp inni kell valamit, és ezekből a párosokból lehet választani, akkor
7up, Coca, Fanta.
17/21 anonim válasza:
Sprite Pepsi Mirinda
(A fanta egyenesen rossz szerintem)
18/21 anonim válasza:
Nem élek ilyen szerekkel. Víz,zöldtea, limonádé cukor/édesítő nélkül.
19/21 anonim válasza:
A szprájt ihatatlan mióta félig édesítőszeres a sima is.
20/21 anonim válasza:
Sprite ot Meg seven up ot sose iszom, de a mountain dew-t imádom, a pepsit sokkal jobban szeretem a cocánál, a fantat meg a mirindát azt nagyon nagyon ritkán iszom, akkor meg azt amelyik van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!