Lehet ostobának fogtok nézni, de hogy kell kerni oxo teat?
Figyelt kérdés
2018. nov. 3. 19:28
1/5 anonim válasza:
Milyen teát? És hol akarod kérni?
3/5 anonim válasza:
ez olyan bubble tea valami. Mi az, hogy hogy kell kérni?? Odamész, köszönsz értelmes ember módjára és elmondod, milyet szeretnél pl zselés gyönggyel epreset vagy tápióka gyönggyel mandulásat. Én ezeket kóstoltam, egyik sem ízlett
4/5 anonim válasza:
Attól függ. Van ahol kérdeznek, segítenek, ajánlanak. Kisebb standnál mondasz egy ízt, aztán a választékból egy gyönygyöt, zselét. Rendes normál oxo teásnál két méret szokott lenni, tehát a mérettel kezded. Aztán, hogy milyen teából, két féle, aztán az iz. Végül a belevaló. De megkéreezheted, hogy mit ajánl!
5/5 anonim válasza:
Én a videósok teáit kértem eddig, mind finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!