Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Milyen sűrűn iszol kólát és...

Milyen sűrűn iszol kólát és melyik fajtát szereted?

Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 08:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha étterembe megyünk, akkor általában egy kispohár kólát szoktam inni. Otthonra néha -néha veszek, havonta kb 1 liter kólát veszünk otthonra és azt ketten isszuk meg.
2018. aug. 24. 11:28
 22/33 anonim ***** válasza:
Dr peppert kb évente 1litert iszom, Coca colát szerintem olyan 5litert.
2018. aug. 24. 13:01
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Régebben hetente, esetleg naponta is megittam 2.5 litert, ma viszont már csak havi 2 litert iszom, azt is vendégségben (több napig szoktam ott lenni).

Akkor ittam igazán, mikor még lehetett kapni az igazi Pepsi Twist-et. Aztán mikor változtattak rajta valamit, már kezdtem leszokni róla, most pedig, hogy be is szüntették (vagy csak én élek rossz helyen, és nem találok), már nem is szoktam venni.

Ha vennék is egyszer-egyszer, akkor az Pepsi lenne egyébként, mivel nekem édesebbnek hat. A Coca Cola-t nem szeretem, valamiért mindig hagy egy töményen savanykás szájízt maga után.

2018. aug. 24. 13:38
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Vivi Kola - heti 1-2 üveg
2018. aug. 24. 14:33
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne drága pepsin kívül mást nem is innék. Volt mostanában pár hét amikor jó áron jutottam hozzá, 3 fóliával vettem, napi min. 1 elfogyott, mást nem is ittam akkor
2018. aug. 24. 15:50
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Otthon szinte soha, csak vendégségben, ha nincs jobb.Xixo Colát iszok otthon ha iszok.Abból is a simát.De inkább vizet,zöldteát vagy gyümölcslevet iszok.
2018. aug. 25. 02:24
 27/33 Röcsögei Péter ***** válasza:
66%
Munkahelyi étkezőben szoktam inni, mert a rostos gyümölcslé meghajt, de a kóla nem, és munka közben nehéz kiszaladgálni. Máshol nem iszom, nem is szeretem annyira, meg egészségtelen is. Nem csak a cukor miatt, ami már zéróban amúgy sincs, de van benne még pár vegyszer is.
2018. aug. 25. 09:08
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Hetente, kéthetente. De akkor egy 2 literest beosztok. Imádom a Coca Cola Zero-t. :) De a gagyi Colaval is elvagyok (drinky, queen, márka stb...)
2018. aug. 25. 11:59
 29/33 Are You Scorpio ***** válasza:
100%
a gyari surusegut iszom, amit boltban kapni ^^
2018. aug. 25. 13:05
 30/33 anonim ***** válasza:
Coca Cola zerot iszok, vagy a simát, vagy a citromosat, de nem sokat, mert full egészségtelen. Ha néha elmegyünk Mekibe, vagy Burger Kingbe, ott szoktam a menühöz. Nem tudom, évi mennyiséget kb. 10 kis üveggel szoktam sk, Mekiben, meg Burgerben ahányszor eszek, évente kb. 10-15x.
2018. aug. 25. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!