Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Milyen sűrűn iszol kólát és...

Milyen sűrűn iszol kólát és melyik fajtát szereted?

Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 08:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, nem leszek népszerű vele, de én a leggagyibb Tesco-s, vagy Spar-os kólát veszem, ha megkívánom. Miért? Mert nincs benne semennyi cukor sem, és harmadannyiba kerül mint pl a CocaCola. Ritkán iszom, de néha jól esik egy pohárral és szerintem a fenti két "márkának" egész jó íze van. Egyébként inkább a víz.
2018. aug. 24. 09:02
 12/33 anonim ***** válasza:
52%
És szerinted a cukor nélküli Spar-os nem hízlal ugyanúgy? :D
2018. aug. 24. 09:12
 13/33 anonim ***** válasza:
Coca Cola Zero, vagy Pepsi Black, vagy Freeway light. Napi 4,5-5 liter. Rosszabb, mint a cigaretta.
2018. aug. 24. 09:26
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak Pepsi zero-t. A coca cola zeroja savanyu es undorito izu, a pelsie viszont jo. Egyebkent ritkan iszom, kb havonta. Tea-, asvanyviz-, kaveparti vagyok. (Illetve 1tp diab, szoval tudom, hogy az edesitok karosabbak, de vagy a cukor ol meg, vagy ez, szoval en igy jartam:D)
2018. aug. 24. 09:29
 15/33 anonim ***** válasza:

Régebben sűrűbben vettem itthonra is.

Most kb. olyan 2-3-havonta veszek itthonra 1-2-palackkal.

De nagyon szeretem a kólát. A Coca-Cola a kedvencem, de a Pepsit is nagyon szeretem.

Ha étterembe megyünk vagy moziba akkor mindig kólát kérek.

2018. aug. 24. 09:30
 16/33 anonim ***** válasza:
69%
#12. 0 kalóriával és 0% cukorral nem tudom mitől is hizlalna de egyébként sem azért iszom ha iszom, hogy hízzak vagy fogyjak. Egyébként meg a Fancy Zerokólák akkor ugyanúgy hizlalnak ilyen lapon.
2018. aug. 24. 09:33
 17/33 anonim ***** válasza:

Pepsit szoktam venni, ha valaki hanyós-hasmenéses beteg a családban. :) Erre bevált.

Évente egyszer-kétszer jól esik egy kis hot-dog, pizza, és mellé kóla. Vagy néha egy sör-kóla, vagy bor-kóla kombó. (Ezeket mindenki más nèven ismeri.) Erre a célra bármelyik saját màrkas moslék megteszi. :)

Önmagàban csak a kólát sose kívánom.

2018. aug. 24. 09:38
 18/33 anonim ***** válasza:

90-es években naponta 1-2 litert megittam, utána leszoktam erről. Akkor még nem volt cukormentes és ízesített kóla. Akkor szoktam le róla, amikor vízkőoldónak javasolták.

Nem rég ittam valami dobozos vackot, amit kólának hívtak, állítólag zéró cukros és citromos volt, de egy ízetlen izé volt.

Hagyományos Pepsit iszom néha, kb. évente 2 pohárral, de elég is.

2018. aug. 24. 09:50
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Általában, akkor iszom, ha fáj a fejem es nem vagyok otthon. Kb. havonta egyszer. Cukormenteset nem iszok, szerintem az borzalmas, általában coca-colat iszok. A kedvencem viszont a gépi kóla, nem annyira édes.
2018. aug. 24. 10:34
 20/33 anonim ***** válasza:
Egy pohárral naponta, ebéd mellé, ez amolyan szokás, Coca jobb, de a Pepsi se rossz. Meg azért nem minden nap, de munkahelyen olyan a menü, hogy adnak hozzá. Amúgy ha üdítőt iszok, akkir az Zero cikros Fuze.
2018. aug. 24. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!