Hol lehet kapni gyógynövényteákat?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne zsurlófűre, csalánra, máriatövismagra, borsmentára, amiből teákat tudnék főzni.
Gyógyszertárban vagy hol tudok venni?
Nem filtereset!
2018. júl. 19. 14:06
1/10 anonim válasza:
Vannak kimondott herbária szaküzletek szerte az országban.
2/10 A kérdező kommentje:
Ott vannak nem filteres gyógynövények?
2018. júl. 19. 14:13
3/10 anonim válasza:
Bio boltokat érdemes nézni, azokban szoktak lenni szálas teák, gyógynövények.
4/10 anonim válasza:
Herbária üzletekben, illetve drogériákban. Pl rossmann-ban dolgozok, így lehet hogy nem is az összessel amit leírtál, de közülük néhánnyal már találkoztam, miközben töltöttem a sorokat :)
5/10 anonim válasza:
Gyógyszertárakban is lehet kapni, ha pedig nincs, akkor rendelnek.
6/10 anonim válasza:
Herbáriában, gyógyszertárakban kapható nem filteres, csak elöfordulhat, hogy nincs készletben, hanem pár nap, mire megrendelik.
7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem most kéne, ezért nem is rendelek, mert amúgy rendelnék, de az sok idő, mire megvan.
2018. júl. 19. 14:40
8/10 anonim válasza:
DM és Rossmann ilyen herbáriás barna zacsiban árulják.
9/10 anonim válasza:
Egyébként a filteresben ugyanaz a növény van, csak egész finomra vágva, tehát ugyanolyan jó, hatásos.
10/10 anonim válasza:
Tiszta,5 csillagos minőség: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!