Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi az energiaitalok ízesítése?

Mi az energiaitalok ízesítése?

Figyelt kérdés

A standard normál energiaitalokra gondolok. Nem ami különböző gyümölcsös ízesítést kapnak. Hanem az alap kobra, burn hell stb. Imádom az ízüket, és néha néha veszek. A múlt héten hármat is megittam, de volt egy kis kellemetlen érzés a mellkasomban. Nem tudtam eldönteni, hogy csak izomláz, vagy más probléma, de ez nekem jelzés hogy ne igyak koffeint úgy, hogy amfetamint szedek.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy van e olyan ital, vagy por vagy akármi, amit ha vízbe teszek pl, amitől olyan ízű lesz az italom, mint egy standard basic energiaital. Nyilván a koffein és hasonlók nélkül....

Köszönöm a segítséget

ma 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

"Nem tudtam eldönteni, hogy csak izomláz, vagy más probléma, de ez nekem jelzés hogy ne igyak koffeint úgy, hogy amfetamint szedek."

Szóval nem iszol koffeint mert félted az egészséget.De helyette valami sokkal rosszabbat;amfetamint szedsz.Amit nyilván valami illegális speed tablettával viszel be a szervezetedbe.Hiszen ahhoz nem lehet csak úgy a boltban hozzájutni..Hát ez valami fantasztikus.

ma 11:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem illegálisan szedem.

Vérnyomásom mérem rendszeresen. Ha nem iszom koffeint, akkor teljesen normális. Ha iszom akkor egy kicsit megemelkedik, de még a normális felső határán van.

Nem iszom többet. Egyébként is nagyon ritkán fogyasztottam.

Csak szeretem az ízét és kívánom gyakran, ezért szeretnék valami alternatívát ami ilyen ízesítésű és nincs benne ilyesmi anyag.

ma 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Itt az alternatíva:

[link]

ma 11:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Oh ezt a tutti fruttit hallottam már. Akkor ez van az energiaitalokban? Köszönöm szépen!
ma 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanolyan ízre, a Penny-ben csütörtöktől újra kapható lesz (445 Ft).
ma 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen tutti-frutti ez is egy fantázia név nyilván hivatalosan ilyet nem tudsz venni.
ma 12:48
 7/7 A kérdező kommentje:
5 köszönöm szépen
ma 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!