Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Más is literszám tudná inni a...

Más is literszám tudná inni a (100%) narancslevet?

Figyelt kérdés
Egyszerűen mióta az eszemet tudom, képes lennék egésznap narancs levet inni. Persze, az más tészta, hogy havi egy két dobozát többet nem merek fogyasztani. Igen, havi, többet nem szoktam venni. Azok egy napig sem tartanak ki.
2018. márc. 5. 19:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is szerettem, de mikor terhes voltam, napi két literrel is még ittam, úgy kívántam 😂
2018. márc. 5. 22:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Miert nem mersz? En heti szinten iszok, nem mindig mert nem ez az egyetlen innivalo amit szeretek, egyeb gyumolcsleket is iszom, de ketlem, hogy ennyire felelmetes lenne a narancsle... Szerintem ha nem napi 1-2 litert iszol, akkor semmi gond, a havi egy dobozt tulzasnak erzem.
2018. márc. 6. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!