Más is literszám tudná inni a (100%) narancslevet?
Rengeteg savat csinál. ...
A frissen facsart a jó!
Szeretem de módjával.
A dobozosat nem, de a frissen facsart, az kellemes. Szerencsére abból kevés is elég, 1 literhez kellene vagy 20 narancs és brutálisan sok szupergyors szénhidrát... Nem bírom a rengeteg cukrot.
Inkább citromot iszom, persze azt már vízzel. A savasság engem nem zavar, ittam már ecetes vizet is (sok-sok ecettel), finom, de maradok a citromnál és a csemege uborka levénél...
Nagyon szeretem, de ezért nem iszom sokat, ami problémákat itt is írtak már előttem a nagy mennyiségű fogyasztásával.
1 litert tuti kivégeznék egy-két óra alatt. Ezért boltban nem veszek, ha viszont beülök valahová (kocsma, kávézó, stb), akkor sokszor kérek egy-egy nagy pohárral (heti egyszer-kétszer)
Igen. :)
Én is nagyon szeretem. Literszámra tudom inni, ha nem savanyú és nem keserű. Mert sajnos van olyan ami nem olyan finom. Szerencsére nekem nem csinál savat.
1-2-litert simán megiszok 1-2-perc alatt.
Ha úgy van akkor olyan 5-10-percig kitart egy doboz.
Ritkán veszek. 2-3-havonta 1-2-dobozzal csak. De akkor sajnos nagyon gyorsan el is fogy.
Én nem vizezem fel.
Édesapám felszokta vizezni a gyümölcsleveket, mert neki magában nagyon édes. Egyszer én is megkóstoltam felvizezve a baracklevet, de akkor keserű lett úgy és az nekem nem ízlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!