Csak szerintem büdös a kávé?
Figyelt kérdés
A reklámokban olyan buzgón szimatolják én meg behányok ha megérzem a szagát.2018. febr. 26. 17:02
1/12 anonim válasza:
Nem olyan rossz az illata szerintem, az íze rosszabb.
2/12 anonim válasza:
Én szeretem a jó kávé ízét és illatát is.
3/12 anonim válasza:
Nekem tetszik az illata, az ize kevesbe
4/12 anonim válasza:
Ízlések és pofonok ...
Én szeretem az illatát és az ízét is.:)
5/12 anonim válasza:
Szeretem a friss kávé illatát. Viszont amikor terhes voltam, szó szerint utáltam. Azóta megint nincs baj. :)
6/12 anonim válasza:
Én imádom az ízét és az illatát is.
Kivéve mikor egyéb okból hányingerem van, na olyankor ha megérzem ezt vagy bármi más intenzív szagot egyből behányok.
7/12 anonim válasza:
Feketén én se szeretem az illatát. A gyengébb kávé illatot szeretem, mondjuk kávét is csak gyenguszon iszok úgy hogy lehet hogy ennek köze van hozzá.
8/12 anonim válasza:
A fekete kávé illatát én sem szeretem, de különösebb bajom sincs vele, beleöntöm a tejet és nem büdös, mondjuk azt el tudom képzelni, hogy az itthoni Nescafé és egyéb reklámozott olcsó szaroknál azért sokkal jobb illata van egy igazi, frissen őrölt kávénak.
9/12 anonim válasza:
Én szeretem az illatát, az őrölt kávénak is, meg a (frissen) lefőzöttnek is. Viszont a zacc szagától undorodom...
10/12 anonim válasza:
Nagyon rossz szaga van és iszonyatos íze! Nálam a sör is ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!