Mért ilyen büdös a Bravos 3in 1 kávé?
Figyelt kérdés
Először azt hittem h talán romlott,de mivel mindegyiknek egy ilyen büdös szaga van ,nem értem...mi az isten van benne?? K**va büdös!!2014. máj. 24. 22:09
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg megromlott a benne lévő tejpor. Dobd ki.
2/9 anonim válasza:
Én is vettem már Bravost de nem valami finom. A Lidl-ös nevenincs szarság is finomabb nála.
3/9 gömbicica válasza:
:-) kuka!
nem érdemes ilyen gyári szemeteket megvenni!
aztán csodálkozunk, hogy milyen szarul leszünk.
inkább egy jó minőségü szemeskávéből főzött kávé napi 1x!
4/9 anonim válasza:
3. hát igen azaz igazi amikor tudod mi van ledarálva. amúgy szerintem nincs baj a bravossal szóval ami nálad van az valami selejt vagy romlott
5/9 anonim válasza:
Mert tavaly megváltoztatták az összetételét.
Előtte nagyon finom volt,de azóta borzasztó....már a szaga is...
6/9 A kérdező kommentje:
4. Írtam h nem csak egyről van szó..mostanában több helyről vettem és mindegyik ugyanolyan büdös.. :-)
2014. máj. 25. 10:37
7/9 anonim válasza:
4. vagyok hát lehet tényleg azóta változtattak valamit én akkor vettem még amikor bejöttek a barna vagy nádcukros változattal és még új felirat volt rajta
8/9 anonim válasza:
Nem is vesszük mióta megváltozott. Borzasztó íze lett! Kesernyés, és a szaga is borzasztó. Ez nem illat hanem SZAG!
9/9 anonim válasza:
Áhh, szörnyű lett.A régi nagyon finom volt, olyan kellemes ízű.Ez most büdös is,és az íze is rossz.
Ti tudok valami más márkát ami hasonlít ízvilágban az eredeti(régi) bravos 3in1 kávéra? Szóval nem túl erős,nem büdös stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!