Kávé és energiaital függő.
Átlag energiaitalban több koffein van, mint egy átlag dupla kávéban. (Átlag dupla: 6 gr őrölt kávéból fél deci vízzel)
"Átlag energiaitalban több koffein van, mint egy átlag dupla kávéban"
Egyáltalán nem. Egy átlag energiaitalban kb annyi koffein van, mint egy csésze eszpresszóban.
Egyébként a koffein másodlagos, mivel csak segédanyag, a munkát valójában a cukor végzi.
teljesen igaza van annak, aki azt írta, hogy emberfüggő. Én nagy teafogyaztó vagyok, egy-másfél liter naponta, Kávét nagyon ritkán iszom. Egyiknél sem veszem észre, hogy bármilyen hatása lenne. Próbáltam méregetni is a vérnyomásomat, szívverésemet utána, de nem mutatható ki változás. Ha van is, az kisebb, mint a vérnyomásmérő pontossága. Energiaitalt még soha nem ittam, nem volt szükségem a pörgésre. Lehet, hogy az sem hatna.
A szex felviszi a vérnyomást a fizikai munka vagy a sport megdobogtatja a szívet. Ha pörögni akarsz, csináld felváltva a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!