Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Az energiaital jobban pörget,...

Az energiaital jobban pörget, mint a kávé?

Figyelt kérdés

2018. febr. 2. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ember függő.
2018. febr. 2. 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

Kávé és energiaital függő.

Átlag energiaitalban több koffein van, mint egy átlag dupla kávéban. (Átlag dupla: 6 gr őrölt kávéból fél deci vízzel)

2018. febr. 2. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, engem egyik sem :D
2018. febr. 2. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem igen, mivel a kávé egyáltalán nem pörget. A tea sem, csak a kávé és az energiaital. Van, akit egyik sem élénkít minimálisan sem.
2018. febr. 2. 19:22
 5/9 anonim ***** válasza:
*csak a KÓLA és az energiaital
2018. febr. 2. 19:22
 6/9 Carragher_x ***** válasza:
100%

"Átlag energiaitalban több koffein van, mint egy átlag dupla kávéban"

Egyáltalán nem. Egy átlag energiaitalban kb annyi koffein van, mint egy csésze eszpresszóban.

Egyébként a koffein másodlagos, mivel csak segédanyag, a munkát valójában a cukor végzi.

2018. febr. 3. 05:52
 7/9 CoolRon válasza:
Emberfüggő. Engem pl. a kávé pörget, az energia ital kicsit sem, sőt álmos leszek tőle :D
2018. febr. 6. 09:56
 8/9 anonim válasza:
55%
Nem ajánlom az energiaital fogyasztását senkinek. Volt egy ismerősöm, aki reggel mivel előző nap éjjel is dolgozott betolt 1-2 energiaitalt, hogy ébren tudjon maradni úgy 11 körül mentő vitte be leállt a szíve. Szörnyű volt látni. Ne kávéval és energiaitallal pörgessétek magatokat, mert annak csúnya vége lesz.
2018. febr. 7. 08:44
 9/9 anonim ***** válasza:

teljesen igaza van annak, aki azt írta, hogy emberfüggő. Én nagy teafogyaztó vagyok, egy-másfél liter naponta, Kávét nagyon ritkán iszom. Egyiknél sem veszem észre, hogy bármilyen hatása lenne. Próbáltam méregetni is a vérnyomásomat, szívverésemet utána, de nem mutatható ki változás. Ha van is, az kisebb, mint a vérnyomásmérő pontossága. Energiaitalt még soha nem ittam, nem volt szükségem a pörgésre. Lehet, hogy az sem hatna.

A szex felviszi a vérnyomást a fizikai munka vagy a sport megdobogtatja a szívet. Ha pörögni akarsz, csináld felváltva a kettőt.

2018. febr. 7. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!