Tejhab nagyon hamar leereszt, miért?
Figyelt kérdés
Mire öntöm bele a kávét, kezd leereszteni.
Kézi tejhabosító.
Nem elég kemény a hab?
2017. dec. 29. 18:30
1/4 anonim 



válasza:





Hány %-os zsírtartalmú tejet habosítasz? Magasabb zsírtartalommal keményebb lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
2,8 %
A 3,5-öst nemtudom meginni, bár a habja gyönyörű, nem jártamígy vele.
2017. dec. 29. 21:17
3/4 anonim 



válasza:





Hát látod, ez a titka :/ sajnos az nekem is zsíros
4/4 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy kevés cukorral kell felverni, akkor megáll a habja.
Amúgy pedig sokkal finomabb, de maga a tej zsíros :(
2018. jan. 3. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!