Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Pepsi vagy Coca cola?

Pepsi vagy Coca cola?

Figyelt kérdés
Nektek melyik ízlik jobban? Szerintem a Pepsi finomabb sokkal,édesebb is. De a dr pepper sem rossz. Nektek kedvenc?
2017. nov. 9. 22:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
Én a Coca Colát és azt is csak rozsdaoldásra.
2017. nov. 10. 07:27
 12/20 anonim ***** válasza:
30%

Nekem Pepsi:) Mindennap megiszok egy 2,25l-es üveggel, nyáron kettővel is:) Már 35 éve:)

kisgyerekként a szüleim nem engedtek sose kólázni, pedig nagyon szerettem volna néha:( Aztán ez lett belőle:S Rászoktam:/ Ahogy a cigire is:S Az is elmegy napi 1 doboz, vagy akár 2..:/ Hát ez van:/

2017. nov. 10. 08:41
 13/20 Mansour ***** válasza:
79%
A Pepsi és Coca között nem érzek sok különbséget, mondjuk nem is rajongok a coláért. Leginkább még a Pepsi Twistet szeretem. A Dr Pepper viszont borzalmas.
2017. nov. 10. 10:14
 14/20 Mansour ***** válasza:
73%

"Már 35 éve:)"

Fogaid még megvannak? Ha szerencsés vagy és igen, akkor a cigitől 10-15 éven belül úgyis ki fognak hullani, már bocs, hogy szóltam!

2017. nov. 10. 10:17
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Szeretem mindkettőt, de a Pepsit jobban.

A coca colától sokszor ég a gyomrom.

Nyáron ásványvízzel hígítva iszom, úgy nem olyan édes.

2017. nov. 10. 11:07
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Pepsi
2017. nov. 10. 11:16
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
Narancsos kóla :) Eddig ez a legjobb, kóla, de kevésbé édes és enyhe narancs mellékíze van <3
2017. nov. 10. 21:56
 18/20 anonim ***** válasza:
68%

Én 27 éve vagyok coca cola függő. Napi 1- 1,5 litert simán megiszok.

Egy fogtömésem van csak, és ezt 45 évesen vállalom is. Engem nagymamám cola imádata vonzott aki 60-as évektől kezdve kezdte imádni. A nővére küldte Amerikából neki mindig. Mamám 97 éves koráig élt, és bizony ő is napi szinten 1-2 literrel ivott.

Egyszer kíváncsiságból kipróbáltam, hogy mi igaz a rozsdamaró hatásáról. Valamit tényleg leoldott, de ugyanúgy leoldotta a fanta vagy a buborékos limonádé is-

2017. nov. 11. 02:01
 19/20 Unikornispata ***** válasza:
30%
Pipicsontot egy éj alatt levékonyít...Szerintem nem érdemes abból kiindulni,hogy a nagymama 97 éves volt.Lehet,hogy 30 éve időzített bomba volt,csak szerencséje volt.
2017. nov. 12. 19:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Ezek a márkák számomra túlságosan mainstreamek, így fel sem merül, hogy ezeket fogyasszam rendszeresen.

Csakis a Kofola.

Mivel Királyhelmectől kb. 10 km-re lakom a határ innenső részén, nem okoz gondot a beszerzése.

Persze ha Szlovákiában élnek, úgy ezt sem innám.

Mindenesetre ízre is ez jön be leginkább. Ettől függetlenül minden kóla egy moslék, néha jól esik meginni egyet, de a tartós fogyasztás felejtős kellene legyen mindenkinek.

2017. dec. 16. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!