Pepsi vagy Coca cola?
Figyelt kérdés
Nektek melyik ízlik jobban? Szerintem a Pepsi finomabb sokkal,édesebb is. De a dr pepper sem rossz. Nektek kedvenc?2017. nov. 9. 22:51
2/20 anonim 

válasza:

Mind2! De ha kettő közül kell választani, akkor inkább Coca-Cola. De a Pepsit is szeretem.
A Dr. Pepper pedig az egyik nagy kedvencem! :)
4/20 anonim 

válasza:

Egyik sem.
Tok sz@r izuk van. Egyebkent meg vagyok rola gyozodve, hogy ha gyogyszeres uvegben arulnak oket, akkor mindenki a lefolyoba ontene.
5/20 anonim 

válasza:

coca cola. Dr. peppert meg sem tudom inni. Egyébként a colát egy gyógyszerész találta ki, és gyógyszerként árulták.
6/20 anonim 

válasza:

Csakis a Coca-cola. A pepsi úgy szar, ahogy van.
7/20 anonim 

válasza:

Es mit gyogyitott?
Cukorbajt? :-D
8/20 Unikornispata 

válasza:

Hányingerre,émelygésre jó kis mennyiségben,ritkán.Egyébként meg szörnyen káros.
9/20 anonim 

válasza:

Mindkettőt szeretem, de Cocat jobban.
10/20 anonim 

válasza:

Nagyon ritkán iszom bármelyiket, mert nem szeretem annyira az üdítőket, főleg a kólákat, túl édes.
A Dr Peppert egyáltalán nem szeretem, Coca Colát meg sima Pepsit időnként egy pohárral, főleg ha olyan helyen eszünk, de pl. a Pepsi Twistet nagyon szeretem és bármikor meginnám, ha egészségesebb lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!