Melyik a legolcsóbb kóla?
Melyik boltban kapható kóla a legolcsóbb? Melyik márka?
Ha 2 hónapon keresztül naponta megiszok kb 2 liter kólát lehet vmi bajom? Úgy, hogy nem eszek semmit és nem iszok mást.
(Fogadás)
Légyszi hasznos válaszokat.
2 hónapon át kizárólag kólán élni???!
Öngyilkos akarsz lenni?!
Ilyen hülye fogadásba nem mennék bele.
És most nem csak arról beszélek, hogy a kóla mennyire undorító és egészségtelen összetevőkből készül, hanem arról, hogy öngyilkosság két hónapon keresztül (!!!) csak ezt a mérget inni.
Mert a cukron és a foszforsavon kívül más nem nagyon található benne.
Nem lesz kalcium a szervezetedben, és meghalsz csontritkulásban, a tömény cukros szar pedig kimarja a gyomrodat.
Nem vagy normális?!
Van egy kollégám annak 30 éves korára az összes foga kihullott és protézist használ. Nem tudtam miért, aztán voltam nála párszor és kiderült, hogy napi 2-4 liter kólát iszik. Emellett viszont evett rendesen, te meg enni sem akarsz semmit! Ráadásul szerintem nem lehet több 12-14 évesnél - mert csak az ilyen kamaszoknak jut eszükbe ilyen hülyeség - tehát hatványozottan károsítani a szervezeted.
A fogaid elromlanak, tönkremegy a gyomrod, lehetsz cukorbeteg és a sok be nem vitt vitamin miatt egy csomó egyéb betegség kialakulhat. A, B, C, D, E vitamin nélkül hónapokig igen veszélyes élni. Visszafordíthatatlan betegségeket szerezhetsz be. Ennyit nem ér egy fogadás.
És neked az a legnagyobb gondod, hogy minél kevesebb pénzből megúszd a kólát, tehát még több mérget vigyél be mert az olcsóbb kólában még több a tartósító és a színezék.
Gratulálok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!