4 napja kinyitott ásványvíz iható?
Figyelt kérdés
Ásványvizekre nincsen kiírva, kinyitás után meddig jó. 4 napja kinyitott ásványvíz még iható?2017. okt. 27. 15:12
2/9 Mansour válasza:
Már miért ne lenne iható? A víz önmagában korlátlan ideig eláll. Gond csak akkor lehet, ha szennyeződés kerül bele, és a baktériumok elszaporodnak benne. De hűvös, fénytől védett helye ennek sincs sok esélye.
5/9 anonim válasza:
Mert amúgy úgy képzelted, hogy a kinyitott víz megromlik?
Te még soha életedben nem vágtál egy szelet kenyeret sem, ugye?
6/9 Trevor. válasza:
Ha szerinted a víz meg tud romlani, akkor hogyhogy nem vészelyes a Balatonban úszni?
7/9 anonim válasza:
Én egyszer ittam egy hónaposat is. Ha nincs megposhadva, iható.
8/9 anonim válasza:
Már nem azért de az a víz több milliárd éves és még palackban sem volt mielőtt "Ásványvíz" vált volna belőle a palackozás és címkézés során.
Természetesen iható, ha 100 év múlva iszod meg, akkor is az lesz.
9/9 anonim válasza:
Az ásványvíz simán iható.
Egyszer egy hétre hagytam ott koliban felbontva, lezárva és simán iható, ugyanolyan jó volt.
Ugyanez nem mondható el a csapvízről, annak már egy nap után possadt, büdös szaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!