Miért utálja mindenki a light és zero kólákat?
Figyelt kérdés
Én pl. ha coca-coláról van szó, akkor jobban szeretem ezeket mint a simát, mármint nem gondolom, hogy ezek egészségesek lennének, csak ízre...
Csak a Pepsiből nem a cukor mentes (max?) a kedvencem mert abból a citromos. Dr. Pepperből meg tudtommal, csak egy fajta van.
De szóval mindíg mindenki mondja nekem, hogy mennyire rossz a light, zero, max, stb.
Miért?
2017. szept. 24. 16:24
21/22 anonim válasza:
Szerintem kicsit más az ízük meg olyan... diétás :D
Én amióta az eszemet tudom Light kólát ittam szóval azt szoktam meg, Light és Zero között nem érzek különbséget de a sima kicsit cukrosabb.
22/22 HaileS.1998 válasza:
Hát, mondjuk én ki nem állhatom ezt a light/zero szarokat. Amellett, hogy az aszpartám rákkeltő és számos csúnya szövődményhez vezethet, még fosok is tőle, mint az állat. Szóval akkor inkább cukrot fogyasztok, amitől csak hízok, de legalább kevésbé döglök meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!