Miért utálja mindenki a light és zero kólákat?
Én pl. ha coca-coláról van szó, akkor jobban szeretem ezeket mint a simát, mármint nem gondolom, hogy ezek egészségesek lennének, csak ízre...
Csak a Pepsiből nem a cukor mentes (max?) a kedvencem mert abból a citromos. Dr. Pepperből meg tudtommal, csak egy fajta van.
De szóval mindíg mindenki mondja nekem, hogy mennyire rossz a light, zero, max, stb.
Miért?
Én ritkán iszom kólát, de akkor csak Light-ot vagy Zero-t, a családban is szinte mindenki így van vele. A baráti körömben viszont a többség a simát preferálja. Erre lehet azt mondani, hogy ízlések és pofonok.
A magam részéről nagy különbséget amúgy sem érzek köztük...
Mert szar az íze, össze sem lehet hasonlítani a rendes kóláéval.
Azért isszák sokan, mert anorexiásak, azt sem tudja a sok hülye, hogy a zero kóla ugyanúgy puffaszt.
Én cukorbeteg vagyok, ezért vagyok kénytelen ilyen szarokat inni, ha kólahiányom van.
Szerintem tök ugyanolyan az ízük csak a light kevésbé édes, nekem jobban tetszik.
De szóval ja, az utolsó véleménnyel találkozom szinte akárhányszor veszek light kólát.
Multkor kínai büfébe egy másik vendég kezdett el magyarázni nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!