Miért utálja mindenki a light és zero kólákat?
Figyelt kérdés
Én pl. ha coca-coláról van szó, akkor jobban szeretem ezeket mint a simát, mármint nem gondolom, hogy ezek egészségesek lennének, csak ízre...
Csak a Pepsiből nem a cukor mentes (max?) a kedvencem mert abból a citromos. Dr. Pepperből meg tudtommal, csak egy fajta van.
De szóval mindíg mindenki mondja nekem, hogy mennyire rossz a light, zero, max, stb.
Miért?
2017. szept. 24. 16:24
11/22 anonim válasza:
Szerintem az rosszabb, ha valaki annyi kólát iszik, hogy már ekkora különbséget érez a sima, light meg zero között. Nyilván egy olcsó teszkóskóla nem ugyanolyan, mint a cocacola, de azért az már nevetséges, ha valaki úgy szürcsöli meg elemezgeti ezeket a sz**okat, mintha drága borok lennének. :D
12/22 anonim válasza:
Nem kell hozza elemezgetni, aki erzekenyebb az izekre, annak nagyon is feltuno. En egy evben kb 3x iszok kolat, megis feltuno. Egyszeruen a light meg a zero szar izu, olyan mint ezek a royal meg siti kola meg mittomen. Raadasul megy is a hasam minden ilyen termeszetes es nem termeszetes edesitotol, a korosan sovany testalkatommal parositva meg nem olyan kiralysagos a cifrafosas. Ha mar borhoz hasonlitjuk, akkor a light meg a zero kb egy 280 ft-os lafiesta, a sima cukros meg egy tokaji.
13/22 anonim válasza:
Émelygek és fáj a gyomrom az édesítőszertől, és éhesebb leszek utána. Ezért nem szeretem
14/22 anonim válasza:
Nagyon rossz az ízük, de remekül lehet velük a fürdőszobában takarítani! Úgy viszi le a vízkövet, mint a sicc :))
15/22 anonim válasza:
Sosem ittam ilyeneket, de sajnos édesítőszeres italt már igen (évek óta nem, mert vigyázok rá). Mivel nem a kedvenc édesítőjeimet használják, mert azok drágák, tipikusan a falnak megyek az ízüktől. Van, aki extrém érzékeny az ilyesmire. Eleve nem fér az egészségtudatosságomba a kóla, de ha mégis iszom, nyilván ne legyen borzalmas ízű számomra.
16/22 anonim válasza:
Férjem csak normált hajlando meginni ha iszik,én ha iszok max ilyen coca cola kostolon akkor is normál colát.
17/22 anonim válasza:
Én pl azért nem iszom meg az olyanokat, mert számomra nagyon rossz ízük van
18/22 anonim válasza:
1# Vagyok. Amúgy én sem érzem a külömbséget.
19/22 anonim válasza:
Ez a menő, sztm nagyon gagyi ízű, de aki ilyet vesz az azt hiszi menő mert most ez a menő :) persze nyilván aki cukor beteg az azért veszi.
20/22 anonim válasza:
Én kb. évente 2× iszok Cola-t, de akkor csak zerot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!