Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ti sem isztok tejet miután...

Ti sem isztok tejet miután utána néztetek, hogy hogyan készül?

Figyelt kérdés

#tej #tejfogyasztas
2017. aug. 12. 10:44
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

:D en nem vagyok vegetarianus sem vegan, de nem akarok gyulladt togybol inni tejet. A teheneket mestersegesen megtermekenyitik folyamatosan, mert kulonben nem lenne tejuk. Na marmost ha folyamatosan tejel elobb-utobb valoszinu, hogy begyullad a togye. A hatosagok elo is irjak, hogy mennyi ilyen feherversejtet/ gyulladt vmit tartalmaz a tej:

[link]

2017. aug. 12. 13:15
 12/25 A kérdező kommentje:
*tartalmazhat
2017. aug. 12. 13:26
 13/25 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon sok gennyet tartalmaz a tej. De egy tisztiorvos súgta meg nekem egyszer, hogy az emberi anyatej még rosszabb. Olyan minőségű tehéntejet mint az emberi anyák teje nem is engednének forgalomba. Csak az nem genny hanem főleg kemikáliák, többnyire a nagyüzemből származó hústermékekkel egyező tartalom. Csak ilyet nem lehet nekik mondani, sőt propagálni kell a szoptatást.
2017. aug. 12. 13:27
 14/25 Andizsuzsi ***** válasza:
53%

"Azok az emberek önként vesznek részt a munkájukkal a többi ember és saját maguk javára a társadalomban."

Te most trollkodsz ugye? Mert ha nem, akkor nagy gondok vannak.

[link]

2017. aug. 12. 13:35
 15/25 anonim ***** válasza:
32%

ma 13:35

Értelmezési problémák? Mint írtam:

"Logikailag helyes párhuzamot csakis az emberi rabszolgákkal lehetne vonni, olyanokkal akik pl régen az amerikai ültetvényeken dolgoztak."

Ha az a válaszoló akinek ezt választoltam az általad linkeltre gondolt(én nem), akkor súlyosabb a helyzet, hisz a tehenekkel együtt a rabszolgaság intézményét is normálisnak, elfogadandónak tartja míg én elítélendőnek.

Nem tudom ki a troll, te vagy ő. Én mindkettőtökre szavazok.

2017. aug. 12. 13:52
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Igyál növényi tejeket akkor.
2017. aug. 12. 14:19
 17/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem... igazából már semmilyen tejterméket kivéve nagyon ritkán sajtot.
2017. aug. 12. 17:15
 18/25 anonim ***** válasza:
48%

Dolgoztam élelmiszeriparban, jelenleg másodállásban növénytermesztéssel foglalkozom.

Tapasztalataim alapján merem állítani, hogy a tej még így is a legtisztább, legkevésbé undorító élelmiszerek közé tartozik.

Pl. a kenyérben rengeteg állati maradvány van, szöcskék, egerek, ilyesmik sejtjei. Nyilván erre is van szabvány, hogy mennyinek szabad benne lenni.

2017. aug. 13. 14:03
 19/25 A kérdező kommentje:

Persze, de a kenyeret kisutik es minden bakterium meg ilyesmi kihal belole.

Amugy leginkabb a nagyipari termelessel van a baj, az osszes allatot antibiotikummal kezelik ami ahhoz fog vezetni hogy visszamegyunk a 18. Szazadi allapotba ahol ha szifiliszed volt meghaltal. Jelentos antibiotikum rezisztencia van kialakuloban.

2017. aug. 13. 14:20
 20/25 anonim ***** válasza:
71%
Undi, én is szeretnék "leszokni" róla. Meg persze laktózintoleráns is vagyok, egészségesebb lenne mint a laktáz tablettákat enni a tejtermékek mellé.
2017. aug. 13. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!