Ti sem isztok tejet miután utána néztetek, hogy hogyan készül?
:D en nem vagyok vegetarianus sem vegan, de nem akarok gyulladt togybol inni tejet. A teheneket mestersegesen megtermekenyitik folyamatosan, mert kulonben nem lenne tejuk. Na marmost ha folyamatosan tejel elobb-utobb valoszinu, hogy begyullad a togye. A hatosagok elo is irjak, hogy mennyi ilyen feherversejtet/ gyulladt vmit tartalmaz a tej:
"Azok az emberek önként vesznek részt a munkájukkal a többi ember és saját maguk javára a társadalomban."
Te most trollkodsz ugye? Mert ha nem, akkor nagy gondok vannak.
ma 13:35
Értelmezési problémák? Mint írtam:
"Logikailag helyes párhuzamot csakis az emberi rabszolgákkal lehetne vonni, olyanokkal akik pl régen az amerikai ültetvényeken dolgoztak."
Ha az a válaszoló akinek ezt választoltam az általad linkeltre gondolt(én nem), akkor súlyosabb a helyzet, hisz a tehenekkel együtt a rabszolgaság intézményét is normálisnak, elfogadandónak tartja míg én elítélendőnek.
Nem tudom ki a troll, te vagy ő. Én mindkettőtökre szavazok.
Dolgoztam élelmiszeriparban, jelenleg másodállásban növénytermesztéssel foglalkozom.
Tapasztalataim alapján merem állítani, hogy a tej még így is a legtisztább, legkevésbé undorító élelmiszerek közé tartozik.
Pl. a kenyérben rengeteg állati maradvány van, szöcskék, egerek, ilyesmik sejtjei. Nyilván erre is van szabvány, hogy mennyinek szabad benne lenni.
Persze, de a kenyeret kisutik es minden bakterium meg ilyesmi kihal belole.
Amugy leginkabb a nagyipari termelessel van a baj, az osszes allatot antibiotikummal kezelik ami ahhoz fog vezetni hogy visszamegyunk a 18. Szazadi allapotba ahol ha szifiliszed volt meghaltal. Jelentos antibiotikum rezisztencia van kialakuloban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!