1/7 anonim válasza:
Van ilyen is, meg olyan is.
A kávézókban, mivel frissen főzik a kávét, jéggel hűtik le.
Viszont én itthon egy macerásabb, de isteni finomat szoktam csinálni. Előre lefőzöm a kávét, jégkockazacsiban lefagyasztom, majd jó nagy pohárban felöntöm hideg tejjel, tejszínhab a tetejére, és kész is van. Egy próbát megér!
2/7 anonim válasza:
Starbucks kávézókban ez úgy megy, hogy a gép alá jéggel teli poharat raksz és arra csorog rá a kávé.
3/7 anonim válasza:
De jegeskávéhoz olyan fajta kávé is kell, hogy értelmes íze legyen... Ez ugyanolyan mint a jeges tea, azt sem lehet csak úgy mindenféle teából csinálni.
5/7 anonim válasza:
Attól függ... Itthon en többféleképpen is szoktam csinálni. Sok jég, meleg kávé, hideg tej. Fagyasztott kávé, nescafe, hideg tej. Vanília vagy tejszín fagyi, nescafe.
6/7 anonim válasza:
Szia én kávézóban dolgozom. Mi úgy csináljuk hogy reggel főzünk le friss kávét aztán berakjuk a hütőbe és azt hasznaljuk fel vaníliafagyival, hideg tejjel és tejszínhabbal.
7/7 anonim válasza:
Az itteni kavezoban a kave meleg, abba tesznek tejet, jegkockat es vaniliafagyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!