Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Coca Cola Zero, vagy Ligt?...

Coca Cola Zero, vagy Ligt? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

2017. máj. 21. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
A zero az sokkal jobban hasonlít az eredeti ízhez. Azonban èn light függő vagyok, már 17 èves korom óta ami règ volt. Mèg a barátaim is leteszteltek többször is, hogy valóban felismerem a light ès az eredeti colát. Volt, hogy átöntöttèk a sima colát light flakonba, de az első kortynál már èreztem, hogy ez nem az "èn kólám".
2017. máj. 23. 08:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintem a zero jobb, mint a light, mert nem olyan fura, viszont kávézás után a lightot jobban szeretem.
2017. máj. 23. 13:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Fú a cukrosat én nagyon nem szeretem. Hányingerem is van tőle.
2017. máj. 23. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindkét cukor nélkül készült változat jó, de a cukros az hizlal, ha nem mozogsz eleget! Egyébként javaslom, hogy mindkettő felváltva kóstolgasd meg és kiderül, hogy számodra melyik jön be.
2017. máj. 25. 17:09
 15/17 anonim válasza:
Szerintem a Zero.
2017. máj. 28. 13:32
 16/17 süt válasza:
0%

Szerintem a sima kóla a legjobb! még a mr muscle, meg a tiret sem tisztítja jobban a lefolyót mint a coca cola. és még olcsóbb is !

önts egy fél liter kólát a klotyóba, és 2 óra múlva a legmakacsabb dugulás is elhárul! mellesleg a vízkövet is kiválóan oldja ! :) remélem segítettem!

2017. máj. 29. 16:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem tisztítja jobban a kóla. Attól hogy van benne káros anyag nem olyan káros mintha vízkőoldót inna az ember.
2017. jún. 1. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!