Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Nektek is úgy tűnik, hogy a...

Nektek is úgy tűnik, hogy a 70-es években sokkal jobb íze volt a Coca Colának?

Figyelt kérdés
Akkoriban imádtam, megittam egy litert is egyszerre, most meg olyan fura íze van, már nem az igazi.

2014. jún. 24. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Persze, semmi sem ugyanolyan már. Igen más volt az íze valóban. Régen szerintem nem szaporították annyira vízzel vagy nem tudom, mert most hígítva van egyre jobban úgy érzem, és úgy tudom. Többet akarnak legyártani kevesebb költséggel.
2014. jún. 24. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Te mégis honnan tudod milyen íze volt a kólának 40 évvel ezelőtt?
2014. jún. 24. 23:09
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
Hamis nosztalgia. Egyszerűen feljebb került az ingerküszöböd, mert az utóbbi pár évtizedben olyan szinte sok finomságot lehet kapni, hogy megcsömörlöttél. Régen azért tűnt minden jobbnak, mert nem volt összehasonlítási alapod. De nyugodtan ringathatod magad hamis illúziókba.
2014. jún. 24. 23:12
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Kettes! Onnan tudom, hogy 40 évvel ezelőtt is éltem már
2014. jún. 24. 23:49
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

1904-ig lehetett a legjobb O.O

Amúgy biztos más volt akkoriban az íze, hiszen közben változtatják az alapanyagok mennyiségét.

2014. jún. 25. 00:33
 6/9 anonim ***** válasza:
25%

a gyári, üveges coca íze magyarországon nem változott, a feldolgozáshoz használt víz minősége javult a 90es évek elején (desztilált víz az alapja)

esetleg ezt érezheted

de a recept érintetlen

2014. jún. 25. 00:42
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
érintetlen recept? és az, hogy sima répacukor helyett fruktóz-glükózszörp kerül bele? az alapban változtat az ízén.
2014. jún. 25. 00:45
 8/9 anonim ***** válasza:
65%

"Kettes! Onnan tudom, hogy 40 évvel ezelőtt is éltem már"

Aha, ez rendben is van.

Csak hogy a 40 évvel ezelőtt kólát 40 évvel ezelőtt kóstoltad.

Halvány fingod sincs róla ma már, hogy milyen íze volt, csak arra emlékszel, hogy "húb#zdmegdefinom volt".

Innentől kezdve vicc az összes ilyen összehasonlítás.

2014. jún. 25. 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:
25%
lehet romlott a szaglóhámod illetve a nyelvbimbóid érzékelése. főleg ha dohányzol.
2014. júl. 7. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!