Nektek is mindig savanyú utóízű a kávé?
Igazából kíváncsi vagyok, hogy az itthoni miért az (már ha ez nem egy általános tulajdonság).
Mi itthon ilyen frissen őrölős géppel csináljuk, de ha magában iszom, mindig savanyú utóíze van. Viszont olvastam könyvet (igaz, hogy szépirodalom volt, tehát nem feltétlenül ír igazat), amiben mindenféle ízt írtak hozzá - de a savanyú utóízt egyáltalán nem. Ja, és szerintem azért - persze nem a legdrágábbak közül, de - minőségi kávébabot veszünk.
Milyen az a minőségi kávé szerinted? Mert van aki a jacobs meg eduscho szintűekre is azt hiszi hogy minőség, holott a leggagyibb szemét.
A kellemetlenül savanykás utóíz egyedül a rossz pörkölésre ill. rossz minőségre utalhat, vagy a gépnek van problémája.
A nagyon erős kávéknál sem savanyú hanem keserű az utóíz de az ízlés kérdése kinek milyen erősség jön be. A savanyúság egyértrlműen minőségbeli gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!