Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mitől savanyú a kávé?

Mitől savanyú a kávé?

Figyelt kérdés
6 személyes alumínium kotyogóval kis lángon főzöm a Tsibo Familyt, az eredmény "színe" nem jó, mert nem fekete hanem szürkésbarna. Az íze is rossz, savanykás. Hogy lehet ezen javítani

2012. márc. 15. 09:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Sajnos ki kell,hogy dobd mert megromlott a kávé. Vagy még csomagoláskor történt vele valami, és felnyitáskor romlott meg .

Vagy ha vizkőteleniteted a kávé főzöt akkor maradt még benne valami vegyszer . Sajnos én már jártam igy pedig 4-5 ötször lefőztem sima vízzel,hogy tisztuljon ki ... A vegyszer erősségétöl is függ ,hogy mi marad benne . Én ecetel csináltam. A kávéfőző gumija is okozhatja ha már öreg ...

2012. márc. 15. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
De hát ez a kotyogó új, kb ha 8 szor volt használva!
2012. márc. 15. 16:12

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!